Προφίλ

    H Εταιρεία Οπτικά  2eyes care  δραστηριοποιείται στο χώρο λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου ,γυαλιών οράσεως,φακών επαφής και υγρών φακών επαφής. Στόχος της εταιρείας είναι η προώθηση νέων σχεδιαστών με πρωτοποριακό  σχεδιασμό και άριστη ποιότητα υλικών παραγωγής.

Το κατάστημα οπτικών 2eyes care,φιλοξενεί νέους σχεδιαστές γυαλιών ηλίου και γυαλιών οράσεως καθώς και φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής των μεγαλύτερων και παγκόσμιων επιστημονικών εργαστηρίων. Σε έναν ολοκαίνουριο χώρο μπορείτε να επιλέξετε απο την μεγάλη συλλογή μας τα γυαλιά ηλίου, γυαλία οράσεως και τους φακούς επαφής σας ,επίσης και τα αποκλειστικά προιόντα μας, με τη βοήθεια του επιστημονικού προσωπικού μας που αποτελείται απο οπτομέτρες-οπτικούς,εφαρμοστές φακών επαφής.Με σπουδές στη σχολή I.R.S.O.O Φλωρεντίας της Ιταλίας, με συνεχή σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στην οπτική και οπτομετρία και ενημερώσεις σε διεθνής εκθέσεις (MIDO ΙΤΑΛΙΑΣ, SILMO ΓΑΛΛΙΑΣ, OPTIMUNICH ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ)για τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου και οράσεως, έχουν τα απαραίτητα εφόδια να σας βοηθήσουν στη σωστότερη και συμφέρουσα για εσάς επιλογή.. Η προσπάθεια που καταβάλουμε είναι συνεχής και με τις νέες μειωμένες τιμές, ο πελάτης μένει πάντα ευχαριστημένος.Η εταιρεία 2eyes care έχει εξασφαλίσει μέσω των επίσημων αντιπροσωπειών, συνεργασίες  με τους μεγαλύτερους οίκους οπτικών ειδών ανά τον κόσμο, παρέχοντας στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε μοντέλα γυαλιών ηλίου και οράσεως . Μερικές από τις συνεργασίες μας είναι, Emporio Armani , Armani exchange, Burberry, Dolce &Gabbana,Ralph Lauren, Polo,Vogue, Ray Ban ,Arnette, Invu και πολλές άλλες. 

Όλα τα προιόντα μας είναι από τις επίσημες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα,αλλά και από αποκλειστικές εισαγωγές της εταιρείας μας από την Ιταλία, και φέρουν την ένδειξη CE.  Εκτελούνται συνταγές του  Π.Ε.Δ.Υ (ΙΚΑ,ΤΥΔΚΥ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΟΑΕΕ,ΟΓΑ),όλων των ασφαλιστικών ταμείων,οργανισμών και τραπεζών.  Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες με άτοκες δόσεις.  Είμαστε πάντα στη διαθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια.

       Η εταιρεία Οπτικά 2eyes care,με εκπρόσωπό της την έμπειρη Οπτικό - Οπτομέτρη  Μπάνου Μαντώ, εξυπηρετεί τους πελάτες της πάντα με συνέπεια  προσφέροντας ποιότητα σε προσιτές τιμές!